dagens bejb är....

bara för att komma igång med dagens bejb så lägger jag in en till.  och han är VEERKLIGEN
en bejb !

Eric Khaled Saade, född 29 oktober 1990 i Kattarp, Helsingborgs kommun, är en svensk sångare. Han var en av medlemmarna i pojkbandet What's Up.

Den 26 februari 2009 meddelade han att han lämnat bandet och att han tänkte satsa på sin solokarriär istället. Han och What's Up (med Vendela Palmgren) har spelat in det svenska soundtracket Här är jag (This Is Me) till filmen Camp Rock. Saade har varit programledare på Disney Channel där han bland annat har intervjuat Zac Efron och Vanessa Hudgens under deras besök i Sverige. Saade var även programledare för "My Camp rock" under hösten 2009. Saade har även gjort den svenska rösten till Shane i Camp Rock.

Den 24 augusti 2009 skrev Eric Saade på för Roxy Recordings. Hösten 2009 kom första singeln "Sleepless", och ett musikalbum, Masquerade, gavs ut den 19 maj 2010. Saade deltog med Fredrik Kempe och Peter Boströms låt "Manboy" i Melodifestivalen 2010 och gick direkt till final med flest röster av alla från deltävlingen i Sandviken till Globen där han slutade på tredje plats. Han avlämnade också Sveriges röster i Eurovision Song Contest 2010. Saade har efter Melodifestivalen bl.a. medverkat i Sommarkrysset, Lotta på Liseberg och i Allsång på Skansen. Under sommaren 2010 besökte han ett trettiotal orter i Sverige med den egna turnén Masquerade Tour. <3

I juni 2010 var Saade skeptisk till att ställa upp i Melodifestivalen en andra gång, men på hösten stod det klart att han och hans arbetslag överväger att satsa igen i Melodifestivalen 2011.

Eric Saades far kommer från Libanon medan modern är svenska. Erics favoritfärg är lila.



Kommentarer
Postat av: SHMS - Sarah ;)

är med marilyn, du :); ?

2010-10-24 @ 15:45:28
URL: http://shms.blogg.se/
Postat av: natali

tack så himla mycket ! :)

Jo det är tenkt att det ska bli fler bilder av oss' Vi har bara haft det för fult upp :D

2010-10-24 @ 18:42:11
URL: http://natalinikola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0