hemma från underbar kväll

som sagt såg på saw 7 i 3D  (venne om det var 6:an eller 7:an iaf den nyaste)
den var bra!   barar att det var lite förlite 3D i :( men det kunde ju inte ha blivigt bättre än vad det blev med dom bästa personerna i hela världen.
när vi gick in på mc för att vänta på mamma, så kom det en LÅÅÅÅNG kille och skrämmde oss!   fast det var bara min bror ^^under bilresan hem stannade mammma på en MÖRK väg och släckte juset och öppnade jespers dörr (vi kan göra det automatiskt i fram sätet)   han blev as räd och skrek till^^

nu ska jag sätta mig ner och kolla på one tree hill och ''chilla'' pusssssss

dagens bejb är...

Efron inledde sin karriär under det tidiga 2000-talet med Warner Bros-serien Summerland, men han är mest känd för sin roll som Troy Bolton i High School Musical. Uppföljaren High School Musical 2 kom under 2007 på Disney Channel. High School Musical 3 gick raka vägen upp på bion under hösten 2008.

Efron spelade Link Larkin i musikalfilmen Hairspray.

Under 2008 spelade han in filmen Me and Orson Welles där han spelar Richard Samuels. I filmen spelar också bland annat Clare Danes och Christian McKay. Filmen hade premiär 2009 men visades även på en del screenings under 2008.

2009 syns han i filmen 17 again. Där delar han karaktär med Matthew Perry (känd från TV-serien Vänner). Perry gestaltar den vuxne Mike O´Donell och Efron spelar Mike i 17-årsåldern. Filmen kan jämföras med Tom Hanks film Big, fast omvänt.

2009 filmades Om Liv och Död för Charlie st. Cloud i Vancouver, Kanada. Efron spelar huvudkaraktären Charlie st. Cloud. Filmen har amerikansk premiär 11 juni 2010; svenskt premiärdatum är 3 december 2010.

Han har varit med i ett avsnitt av serien CSI:Miami och även i ett avsnitt av Cityakuten.

 

Födelsenamn Zachary David Alexander Efron
Född 18 oktober 1987 (23 år)
Bakgrund USA San Luis Obispo, Kalifornien
Roll Troy - High School Musical Mark - 17 Again "Link Larkin" "Hairspray"
Aktiva år 2002–
Artistsamarbeten High School Musical







saw 6 i 3d

jag irkade knappt blogg igår jag varr så trött! somnade dirket jag kom hem frn konfermationen,  det var helt okej det bästa va när klara somnade och typ snarkade till ^^
när jag kom hem åkte jag till pappa och städade hela huset :P    jag får extra bra betalt denne gång 1500 (a)
det är för att imorgon kommer tatania och anna hit...
aja  idag städade jag lite till^^  vi har även börjat filma på våran film i skolan :d





imorgon kl halv 10 ska jag issi och hessica och jesper på saw 6 :P i 3D fyfan vad kul! :P  läääängtar :)
nu ska jag hitta dagens bejb så vi hörs1 :_P

håltimme :P

godmorgon, jag hann inte blogg imorse, för jag försov mig ;s  men nu har jag hål timme, sitter och kollar på tv :)
ska snart tbx te skolan tror jag ;P
kollar på tyra :P

dagens VINNARE av dagens bejb är........

en kille som va med i tävlingen.
och vann ofc
född 25 juli 1992 född i Borlänge, om jag inte har fel,   hans blogg adrresss..
NICKLAS ELIASSON
http://fejkadblond.blogg.se/
http://fejkadblond.blogg.se/
http://fejkadblond.blogg.se/
Http://fejkadblond.blogg.se/



dagens bejb är...

det blev lätt idag! :D   efter som min lillebror fyller år imorgon och jag har ingen bejb idag, så blev det johannes!

född 27 oktober i karlstad för 5 år sen.  han är lik sin syset (därför han ä så söt) hahah nejdå. men söt är han!
grattis bästa bror!<3



lång dag på stan

hemma från stan och en lååång ute dag med den bästa sanna,  som sagt vi hade mycket att prata om och vi hade riktigt kul :D köpte ett par vita och svarata tights :D   och en tröja =)
när vi satt på mc och frös sönder så satt vi och prata och osv, så smasade sanna sin pappa och frågade han om han kunde kolla buss till oss, som skulle gå via gunnaskär. men han var inte hemma så vi satt kvar. efter 2 min kom den bussen båda kollade på varann och sa ''SPRING!''  så sparng vi foort som fan=)  men vin hann :D
när vi kom hem så va vi enliten stund med krille nicke och mattis.
och nu ja då ligger jag här och är så extremt trött så jag får ta en snabb dagens bejb idag om jag orkar.
imorgon är det en kille här på blogg.se som är vinnaren (har redan valt ut en som va med i tävlingen =))

minnen på bilden! <3 (L)












hade matta prov iadag också,  HOPPAS DET GICK BRA! :D

Nästan springer hem från skolan idag. ...

jag ska till stan med sanna, behöver lite nya kläder byxor iaf får se vad jag hittar. Ska åka förbi pappas jobb och lämna Min väska orkar inte ha med massa skolböcker. Det blir ett litet snabb inlägg för jag står vid busshållssplatsen och väntar på en buss som kommer nu


dagens bejb? vem vem vem

godmorgon alla, jag vaknade vid kl halv 7 men orkade jag gå upp? NEJ!    jag va såååååå trööött!
men nu är jag uppe och jag är klar, men jag funderar på att ha uppsat hår fast nej eller jo, eller jag har ingen aning.
ska snart iväg till skolan, MATTE PROV!    hoppas det går bra.     hoppas på godkänt iaf!
efter skolan ska jag va med sanna larsson :P <3    får se om jag lyckas få med henne in te stan  måste ha nya byxor ^^ :D  vi har nog mycke vi behöver prata om. men nu ska jag gå och fundera ut vem som ska bli dagens bejb :D
kanske kan bli en av er om ni kommenterar att ni vill bli de :D

Gästbloggning

Nu är Jessica påväg hem :(
//Sebbee

onödigt fakta. ^^

år 1870 såldes den första chockladkakan i sverige, tillverkaren nisse choklad tog 2 riksdaker och 50 öre för en chokladkaka  det blir cirka 75 kr i dag.

1869 fick en amerikan patent på ett tuggummi av chicle, som är stelnad gummisaft från apotillträdet. ping-pong hette det världens första tuggummi!

choklad innehåller amnet fenyletylamin, som sägs ge samma lustkänslor som sex.

år 2002n åt svenskarna nästan 12 kilo godis per person och år.

när boxaren harvey gattey gick upp i sin första match i michigan 1977 råkade han slå sig själv knockout efter 47 sekunder efter första råndeen.^^

det kommer aldrig att bli någon lysande marknad för bilar. i europa kan det högst sälja 1000 bilar. detta sa en talesman för bilverkaren daimler i slutet på 1800-talet.

1985 häktades den avsvarige utgivaren till den nepalesiska veckotidningen sapta gandaki för att tidningen hade stavat  drottning asihwoyes namn på ett felaktigt sätt^^

för några år sen fanns det 21 män i dalarna  som hette annika och 20 som döptes till elin.

2004 års populäraste namn på nyfödda flickor i sverige va emma,maja,ida,elin,julia hos pojkarna va det william,filip,oskar,lukas,erik.

när adolf hitler kom till makten i tyskland 1933 förbjöds bönderna att kalla sina hästar för adolf som var ett vanligt häst namn.

vi hade solförmörkelse i sverige 1954 nästa gång det inträffar är 12126.

den lägsta temperaturen sverige har uppmätts är -53 grader.

i sverige finns det omkring 10 000 sjöar. det täcker en elftedel av sveriges yta.









dagens bejb är.....

han är född den 24 augusti 1981, i Buffalo, New York, är en amerikansk skådespelare, mest känd för sin huvudroll i serien One Tree Hill där han spelar basketspelaren Lucas Scott. Chad medverkade i det första 6 säsongerna av One Tree Hill, serien har premiär för säsong 8 i höst. Hans stjärntecken är Jungfru.

Chad gifte sig med sin motspelerska från One Tree Hill, Sophia Bush, den 16 april 2005, men de gick skilda vägar redan efter fem månader. Skilsmässan gick igenom den 26 december 2006. Nu är han förlovad med Kenzie Dalton.

Murray har även medverkat i filmerna En askungesaga där han spelar mot Hilary Duff och House of Wax där han spelar mot bl.a Paris Hilton samt Home of the Brave där hans kollegor var bl.a Samuel L. Jackson, Jessica Biel 50 Cent och Lindsay Lohan. Han var med på listan över världenssnyggaste män 2006.

 

det är ingen mindre än

Chad Michael Murray

 

 



katten gosar

godmorgon, nu sitter jag här i sebbes rum. han åkte nyss :/ men kommer snart tbx om ett tag ganska länge :( nu kom det en katt och la sig i mitt kän och gosar :P jag kan inte skriva med den håller på så^^

tröttis

kl är halv 9 och jag dör så trött jag är ;o
jag stannade hos sebbe en natt till, orkade inte åka hem sitta på en buss i en timme när man är så här trött orkar jag inte :P  jag är ju ledig imorgon så jag kan va här :)   fast sebbe ska ju till skolan :s så jaghar ingen aning om vad jag ska hitta på här ;o
nu vill jag sova :D

dagens bejb är....

bara för att komma igång med dagens bejb så lägger jag in en till.  och han är VEERKLIGEN
en bejb !

Eric Khaled Saade, född 29 oktober 1990 i Kattarp, Helsingborgs kommun, är en svensk sångare. Han var en av medlemmarna i pojkbandet What's Up.

Den 26 februari 2009 meddelade han att han lämnat bandet och att han tänkte satsa på sin solokarriär istället. Han och What's Up (med Vendela Palmgren) har spelat in det svenska soundtracket Här är jag (This Is Me) till filmen Camp Rock. Saade har varit programledare på Disney Channel där han bland annat har intervjuat Zac Efron och Vanessa Hudgens under deras besök i Sverige. Saade var även programledare för "My Camp rock" under hösten 2009. Saade har även gjort den svenska rösten till Shane i Camp Rock.

Den 24 augusti 2009 skrev Eric Saade på för Roxy Recordings. Hösten 2009 kom första singeln "Sleepless", och ett musikalbum, Masquerade, gavs ut den 19 maj 2010. Saade deltog med Fredrik Kempe och Peter Boströms låt "Manboy" i Melodifestivalen 2010 och gick direkt till final med flest röster av alla från deltävlingen i Sandviken till Globen där han slutade på tredje plats. Han avlämnade också Sveriges röster i Eurovision Song Contest 2010. Saade har efter Melodifestivalen bl.a. medverkat i Sommarkrysset, Lotta på Liseberg och i Allsång på Skansen. Under sommaren 2010 besökte han ett trettiotal orter i Sverige med den egna turnén Masquerade Tour. <3

I juni 2010 var Saade skeptisk till att ställa upp i Melodifestivalen en andra gång, men på hösten stod det klart att han och hans arbetslag överväger att satsa igen i Melodifestivalen 2011.

Eric Saades far kommer från Libanon medan modern är svenska. Erics favoritfärg är lila.



dagens bejb är....

en het brad pitt :d <3

Brad Pitt föddes i Oklahoma men växte upp i Springfield, Missouri där han senare läste vid University of Missouri och inriktade sig på journalistik. Dock avlade han inte någon examen utan lämnade universitetet utan de sista två poängen han behövde för detta. Pitt fick sitt genombrott som den liftande tjuven J.D. i filmen Thelma & Louise (1991). Under 90-talet blev Brad Pitt en av Hollywoods bäst betalda skådespelare med löner på över 10 miljoner dollar per film. För sin rollprestation i filmen De 12 apornas armé blev han belönad med en Golden Globe.

Brad Pitt hade ett förhållande med skådespelerskan Jennifer Aniston i sju år, under de fem sista var de även gifta. 2005 separerade de, och han lever numera med Angelina Jolie som han har barnen Maddox Chivan (född 2001), Pax Thien (född 2003), Zahara Marley (född 2005), Shiloh Nouvel (född 2006), Knox Lèon och Vivienne Marcheline (födda 2008) tillsammans med, varav de tre förstnämnda är adopterade från Kambodja, Vietnam och Etiopien. Trots envisa rykten, så är Jolie och Pitt inte gifta. Han har sagt att de inte gifter sig innan samkönade äktenskap införs i USA. År 1995 och 2000 blev Pitt utsedd till "Världens sexigaste man".

I filmen Benjamin Buttons otroliga liv är det Pitts dotter Shiloh Jolie-Pitt som spelar Benjamin Button och Daisys dotter.





hos sebbe och kollar på nalle puh

klarade av skolan igår, det gick ganska fort^^    satte mig på bussen till sebbe direkt efter, eller ja nästan.
vi kollade på paranormal activity  lite rolig :D   epic^^
sen kollade vi på nalle puh? då somnade jag (a)
nu ska han kolla klart på lillla nalle puh fiin göbbe^^ -__-

bara för att jag har så tråkigt ska jag göra en ny kategori!    ''Dagens bejb'' :P

morgon pigg?

godmorgon alla pigg som vaknar av sig själva vid kl halv 8.
jag är så trött så herregud!   och jag ska till skolan ´:s   det känns konstigt fast ändå inte för jaga trodde att det var torsdag igår och fredag idag.
uussschhh så trött jag är!    aaaaaaaaaaaah!   GODNATT :P

skolan på en LÖRDAG!

jag är så trött att jag orkar blogga. vill bara sova. 
jag ska ju till skolan imorgon PÅ EN LÖRDAG.   det är plågeri. men det är ju bara i 2 timmar och vi får ledigt på måndag :D
men nu ska jag SOVA! usch gött de natti :P<3

skriv skriv skriv usch usch usch! so uppsats

nu är det redan kväll, känns skönt, det är ju fredag imorgon.
men jag sitte roch skriver rent den här jävla so uppsatsen jag har så skrivkramp i min hand så det var skönt att vila lite och blogg ist :D
just nu tog jag lite extra paus och kollar på csi, men jag känner att jag borde skriva ist :/

orkade inte blogga igår.

godmoprgon orkade inte blogga igår va så trött efter att ha vart i skolan och förstfarande va lite småsjuk.   efter skolan åkte jag och mamma in te stan. hittade ingenting!  kände mig för fet i allt.
jag måste gå ner i vikt. jga vill inte se ut så här :(
jag blir äcklad av mig själv..


grattis izabella (L)

nu är det så att idag fyller världens bästa tjej år!   14 år nu då lilla fjortis (A)





men grattis bästavän. hoppas du får en topppen dag! det är du värd garattis issi (L)


hemma idag igen

hemma en dag till :/  men men ska va barn vakt idag  fast det blir ju senare .
asso igentligen gillar jag när det regnar (om jag slipper va i det själv)   men asso det är mysigt på ngt sätt :D
nu sk ajag ta och gå ner och göra tee   och gå på toa för den som vill veta det.
jag vill bli frisk nu :(

css

jag har tagit över älskling steam och jag ska spela css, nu när det har laddat i typ 2 timmar så ska jag börja spela men tror ni jag fattar ngt eller ;O  nej jag fattar inte ett skit (A)   jag är ingen lirare (A)  



dum familj (a)

min mamma ropade på mig och bad mig hjälpa henne och min lille bror som går i 2 an,
först fattade jag ingenting nästan iaf sen frågar jag sebbe så sa han men det måste ju bli 9.
så sa jag nej!  det ska ju va fyra köttbullar kvar och dom va 9 från början.
så sa jag det extremt bästa   men vad fan vad dumma vi är då får dom ju en var -__-
frågan var typ ''anna delade köttbullar med sina klasskamrater och alla fick lika många och det var fyra kvar på talriken   så var det en bild med 9 köttbullar på.
så klart att det blir en köttbulle var och att dom var 4 personer -__-    usch vad dumma vi var :P  men det var ju jag smartisenn som kom på  de (a)

live sändning av sitt självmord medans andra bara satt och tittade på.

asso fyfan.  jag kollade runt på msn vilka som var inloggade osv så var det en som hette på msn (som privar medelande)    ''för er som missa killen som hängde sig live'' så var det en länk på videoklippet
den stackars killen har sänt sitt eget självmord live via nätet och att folk suttit på flashback och hejat på honom, gett honom råd och önskat honom lycka till. Sen har samma idioter suttit och tittat på bilder som killen lyckas få upp via nån slags sida och sin cam när han tar en datorkabel och hänger sig i dörren i sin lägenhet. Va fan är det för fel på folk?   ni kunde ha hjälpt killen ist för att peppa honom

först när jag såg videon trodde jag inte att det var sant men när jag såg videon så märkte jag att det var sant, för man kan inte fejka så mke. både poliser och sjukvårdare.
så jag kollade runt på andra bloggar, då var det en bloggare som hade länkat kommentarerna från flackback forum (klicka på flachback för länk till alla kommentarer)om hur han skulle göra och bättre ideer att han aldrig skulle våga det han var för feg dom önskade honom lycka till  vad är det för fel på folket nu för tiden!



killen på min msn sa bara ''skaffa lite humor lillen''    HUMOR! jaghar humor när det gäller inte om sånt här.

tråkigt!

mår fortfarande inge bra.  och jag har ingen aning om vad jag ska göra.
tråkigt som fan.
jag har lyssnat igenom hela min spellista (min gammla)   vissa låtar va bra vissa va konstiga.




my summer pictures, (L)

nu är jag inte ensam i min säng mer :P
nu har jag min katt här också :P

jag kollade igenom mina bilder och hittade massa sommarbilder som jag inte har lagt upp än, så jag tänkte lägga upp dom, jag har ju inte så mke bättre för mig direkt.
det är så tråkigt att vara sjuk :(
men här får ni bilderna :D<3

MINNEN!<3




sjukis outfit

mår fortfrande sämst,  lyssnar på random musik riktigt gammla låtar.


dagens sjukis outfit.

stor mjukis tröja och sköna byxor kan det bli bättre?
fast dock funderar jag på att ta på mig mitt lila mjukisställ (A)

sjukling

vaknde vid halv 6 men orkade inte gå upp efter ett tag kom jag upp,  gick till skolan va på en lektion kändes som om jag skulle svimma.  mådde jätte dåligt så jag gick hem och nu ligger jag här inget att göra, för jag orkar inte.
jag ska se om jag hittar ngn film att ladda ner men det är svårt att hitta ''bra'' filmer.

min mage kurrar^^  men jag orkar seriöst inte röra mig.. får väl se vad jag hittar på.
jag har druckigt 645060643 glas vatten så jag börjar bli kissnödig (bra att veta jag vet men jag har inget annat att skriva (A) )

jag har gjort en ny bild i min ensamhet här hemma

min nys bakgrundsbild! :D <3

sängen kallar!

nu har jag åkt buss i en timmme för att komma hem till min varma sköna säng!
ligger här halv död i min säng, ska nog sova snart i hopp om att må bättre imorgon så jag kan ta mig iväg till skolan.
känns som om jag kommer somna viken sekund som hellst så det är bästa att jag  publicerer det här nu :)

inget att skriva (A)

jag har ingen aning om  vad jag ska skriva.
men det blir ju ngt av det ändå^^

sommaren 2010 med melina, susann och sebbe var bäst :*

min kära lillebror på bilden.










sebbe fyller snart år eller jag i november men jag ska baka en tårta :D
och jag är inte bra på att baka^^så det kommer inte bli så bra (A)

film tajm igen -_-

hemma i sverige kom herm igår vid kl 9 satte mig på en buss till kristinehamn.  usch vad jobbigt!
men det är ju alltid lika kul att komma fram :D så nu sitter jagf gär i sebbes rumn och har lite tråkigt.
nu ska vi se på ngn film :D

sjuk vaken tidigt trollhår bættre kan det inte bli^^

nu ær kl 10 i 9 och jag har redan duschat och sminkat mig, dock inte borstat håret så det ser lite ruffsigt ut^^
snart blir der att åka till oslo! :P nu ær det så att jag ær så sjuk att jag kan dø :o   jag mår inte bra :S
vi får se hur det ågr :S

men men, nu ska jag borsa håret hejdå :*

framme i norge!

nu ær jag framme i norge. ursækta mina '' æ'' men jag kan inte hjælpa de :/
aja bil resan var lång och seeeg.
jag tror jag dør så ont i halesen och trøtt jag ær! ;o    jag vill bara soovva!
nu ska jag sitta hær och chatta med ælskling :D
sen ska jag sova!   LÆNGE!  fast det blir inte så længe ændå, ska ju upp imorgon :/     men det ska bli så kul!




åker hem imorgon, ska førsøka åka hem tidigt så jjag kan åka till sebbe :P <3

På väg till norge ...

På väg till norge Klarade av skolan idag också, skönt att veckan är slut. Nu är jag mamma och micke påväg till norge:) ska till oslo imorgon och gå på bio och sånt:) saknar min sebbe. Kommer inte kunna prata med honom ju. Kommer inte kunna blogga så mke heller. Men jag tror ni överlever:) förkyld är jag också ont i halsen så det skriker om de!


försov mig imorse

jag har för sovigt mig! så egentligen kan inte jag skriva nu ;o   men jaja
jag vaknade halv 8 ;O   och jag åker kvart i :O

grattis te oss

det var inte jag som skrev inlägget under det var sebbe, han kan mitt lösenord.
8 månader idag grattis tilll oss

Grattis Älskling :*<3

Grattis till oss älskling!  Saknar dig :*




Puss Puss :*

håltimme typ hela dan? :D

hejj, hemma från skolan nu, dagen gick jätte fort.  men det kan ju va för att jag hade håltimme från typ 9 till kl 1  sen fick vi gå 40 min tidigare från skolan^^
snart blir det konfermation. :/   tråkigt

ny duschad

ny duschad och klar för lägg dags :D
ni får några av dagens bilder. inte alla för det har jag inte ork för.
Ah som sagt jag var ju på carros träning idag (karate)  vi va med? ahhaha  ah gud vad bra vi va :D tränaren (stoffe) skarttade oå oss, snällt va? ;o
sen åkte vi  alla hem åt olika håll, jag hade dock närmast:D






vem vem vem!

haha!  jag måste bara vet vem var det som kommenterade på min förra bild med ''snygga ben''    måste bara veta jag tyckte det var lite ''epic''

chill :P

hejj, hemma från skolan,   usch måde inge bra, ont i halsn och nästan ingen röst men det är sånt man får leva med.
ingen träning för mig heller!   men jag ska kolla på carros träning om jag orkar då :)
men tills dess ska jag bara chilla här i mitt rum :D
vi hörs (A)

nu bär det av till skolan

godmorgon, idag mår jag inge bra alls, men jag ska försöka gå te skolan.   blir nog ingen träning för mig idag :/
ni måste jag kila puss

lååång dejt med min kudde (a'

nu blir det att sova för mig!


kände bara för att lägga upp den här sköna bilden (Y)   miss u melina!<3

tröttis

hejj, nu är jag hemma från bion,    den var inte så bra^^   men det var trevligt ändå,   och jag kommer inte ihåg vad filmen hette.
efter filmen skulle sebbe hem så jag fick stå själv i stan i 40 min för bussarna gick inte ;o
så jag fick stå där själv och frysa!
men nu är jag hemma under mina 4328904638968 täcken.
nu ska jag ta och vila lite jag är så trött!

gråt gråt gråt

nu är jag hemma från skolan, ganska dryg dag :/    såg på the last song på engelskan alla (nästan) börjar gråta (tjejerna) för ingenting  jsg den är jätte sorglig i slutet men inte i börjab? ;s


aja det blir bio snart med sebbe, ingen aning vad vi ska se.men det märks så nu måste jag åka puss

missnöjd

godmorgon, jag är extremt trött ;O   och jag har ganska brottom så det här måste gå fort ;o    vill ju inte komma sent -__-   nu har jag äntligen hittat kläder! men jag vill inte ha dom!    måste seriöst köpa nya har fan INGA!
jag hatar kläder! jag är för tjock för att ha dom :/

film tajm

hemmma efter en bra och ganska rolig träning :)  varken kirsi eller magnus var där så vi fick ha klara och ngn annan mmålvakt i A-laget.
nu ska ja se på 8 mile, jätte länge sen jag såg den. men den är ganska bra.
nu ska jag ta och krypa ner under mina täcken och kolla på filmen, eller kanske ladda ner en annnan det ffrästar.
men vilken? ;o

snabb inlägg/träning

hemma från skola äntligen!
dagen gick ganska fort det var väl bra, men nu måsta jag springa iväg till träningen!  

min sexiga sko

Mina designade sko på NELLY.COM

kolla min sexxiga sko :w

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


måndag morgon usch!

godmoron!   HERREGUD vad jag är trött!   jag tror jag dör ;ousch och fy på måndagar, jag hatar dom ;o
men nu måste jag gå och fixa mig ;o     pusss :)<3

han sjunger äckligt bra!

(L)




nu ska jag gå på en LÅÅÅÅNG dejt med min kudde natti nattti (L)

i min rosa bubbla

innan jag lägger mig så moste jag bara blogga om det här!



''i min rosa bubbla''

Vem vill vara med på Mest Aktiva listan?

Är det någon av er som vill veta hur man gör för att komma med på Mest Aktiva listan? Vet att det är jätte många som skulle vilja vara med där så jag tänkte hjälpa er och förklara hur det funkar. Ni som är intresserade kan mejla mig, min mejl finns till höger.

Förstår inte varför dom andra som är med på den listan inte har berättat för er hur dom gör för att komma med där. Ganska taskigt tycker jag men dom är väl rädd att era bloggar ska ta deras plats. Det är tur att jag är världens snällaste som ställer upp att hjälpa er ^^



(det svarta)
för det första så har ''frida hjärta kevin'' skrivigt och förklarat det bra..   sen är det en annan tjej som dissar hennes blogg det gillas  (länk)



och du frida?  sandra spammar ut massa frågor  tex som  vad gör du? osv..    jag och min kille hade gjort en blogg till min nalle!  och där fick jag en kommentar av henne ''hur har helgen varigt'' -___-


tack för mig

bara skriver av mig lite :S (godnatt)

usch jag är jätte trött ;o
ska ta  och sova lite, så jag inte har så ont i huvudet imorgon, ska ju till skolan :/

som ni vet har ju jag hatat jesper alicia och carro en heldel, dom gar fått mig somna gråtades dom han sårat mig extremt mke.

nu fick jag ett sms av jesper som det stod

hej, jessca. :) jag vill bara säga förlåtoch att jag ångrar allt som har hänt<3:( och hoppas att du kan förlåta mig, för jag kan inte se mitt liv utan dig. för du är min bäste vän. du är en sån som alltid ställer uppför mig. och jag har haft tur som har fått en vän som du.:) och jag vill att våra minnen ska kommas ihåg.
och alla minnen som väntar oss.
jag hoppas du kan ta emot mitt förlå! :(  från din bäste vän jesper<3 :)



usch det var jätte gulligt sagt. men allt det ni sa och gjorde utan ett ända förlåt eller ngn tröst alls, ni bara lätmin va mig va helt själv. då blir jag rädd för att det ska hända igen rädd för att bli sårad,  för det klarar inte jag.  jag har så många kompisar som behöver mig nu, jag sätter dom för mig själv så snart går jag sönder jag behöver mina vänner utan att ni ska dissa mig kasta ner mina saker på golvet och bara va så himmla elaka jag klara inte hur mke som hellst






hemma från en våldsam och dålig match!

som sagt det var ju match,  vi spelade ur dåligt :( vet inte varför men det var sämst   2-3 till dom.
under matchen krockade jag och johanna :s   fråga inte hur det gick till för jag har ingen aning.
men jag svimmade av iaf, stor bula i huvudet nu(Y) -__-
men det gick bra jag fortsatte spela.
nu har jag bara lite ont.
efter matchen kollade jag, persson, viktor ida och och dennis och jonas på 95:orna  (tjejer) bra spelat!
dom vann med 7-3 :p
men nu ska jag ta och göra ngt annat  puss :*

nu åker jag!

nu ska jag åka ifrån min älskling :'(

8 månader på torsdag!  grattis till oss (a)
saknar honom redan fast han sitter 10 cm ifrån mig.

match sen önska mig lycka till

idag blev jag JÄTTE FIN i håret (eller inte)   hahaha en stor boll på hövve (A)   fint nej, men jag får inte ta ur den för sebbe..
nu sitter adam här och spelar gta, och jag ska kolla runt på andras bloggar :D
ska snart hem :/   ska ju spela match så lite ul blir det ändå.
så vi får se hur det går för mig idag, efter det blir det ju gudstjänst, headset med!  annars skulle jag ju typ dö :S

min dröm om fritt vilt 1

godmorgon alla söta och inte söta. ;D
nu sitter jag och bloggar och sebbe borstar mitt hår :D
ah inatt drömmde jag om filmen vi såg igår,   fast min dröm var rolig :S  

det var jag, josef, fabian och sist men inte minst sebbe
va va i det där hotellet så kom göbben och slog josef i huvudet med den dära yxan eller ngt liknande, då sa josef ''forstsätt åhh jag tänder på smärta''
då blev göbben ledsen och skulle döda fabian men just då skulle fabian kittla mig så då missade göbben fabian^^
sen gick jag och sebbe ner i det brännda rummet och när vi hade kollat runt i rummet så gick bvi ypp igen, och där satt josef och fabian i en soffa och i andra soffan satt göbben och dom skrattade alla 3 ;o

l
l
l
l
V






visst var den bra(A) :D:D

fritt vilt 1

igår såg vi på film ( fritt vilt 1) jag har dock sett den flera gånger MEN blev ändå rädd haha.  här är trailern.





äckel!   kolla hans tänder! fast ja så skulle nog allas se ut om man inte har borstat tänderna på ett tag! ^^
keh


norge är det ända land i norden som kan göra bra skräck filmer ;o

klänning

jag vill ha en klänning/tunika på min konfermation. ska jag ha ett eller 2 eller 3 (som inte är med på bilden ni får se en bild när jag kommer hem =)



för er som inte ser vad det står så står det

''1 eller 2 eller en annan vit klänning. har en bild hemma så ni får se när jag kommer hem''
eller har ni ngt annat förslag(A)   jag har faktiskt till 29 maj på mig att välja^^


this morning

godmorgon för dom som vaknade nu och godmiddag för alla andra :D  idag väckte jag sebbe vid kl 8 :P
kände att jag behövde det :)
vi gick upp och fixade oss, eller jag jag fixade mig och han kollade på.
sen kom fabian.
så vi spelade lite haha.    jag spelade iaf peggle :D
sen gick vi ner till myway och köpte monster, eller ja sebbe fick pengar av mig att köpa det åt mig jag är för liten (A) kände att lite bilder från mitt sommarlov skulle få mig på lite bättre humör eftersom det är ganska kallt ute.

haha vad tjock jag ser ut.  men riktigt så tjock är jag inte, men nästan (A)

duktiga jag :)

godmorgon!   idag vaknade jag lite tidigare än vanligt (a)   20 i 7 :D  då gick jag och duschade sen sminkade jag mig och nu kl 10 över 7 sitter jag bara här :)    inte trött alls faktiskt (A) :p   nu är det bara platta håret och hitta kläder kvar :S   men det ska nog gå bra :D   nu måste jag gå hejå :)

kollat klart på filmen nu

nu är det så att jag har kollat klart på min fiml.  den var JÄTTE bra!

men nu sk ajga sova kl är mycket^^   godnatt <3

extremt dålig humor

HAHA kolla bild nummer 3 hahahhaha











vänner föralltid skulle det va ja....

vänner föralltid? nej vänner gör int så här
ni vet precis vilka ni är och idag har ni sårat mig EXTREMT mke...
och allt började med att jag inte orkar gå på en bio för 120 kr och se en tecknad barnfilm som verkar så himmla ovärd.
igår när jag kom hem från skolan satt jag UTE och grät tills kl 9, jag skrek på mamma att jag hatade henne och att hon skulle gå och dö (ngt som jag ångrar att jag sa nu) jag bad er komma till ica och möta upp mig men det ända ni sa var ''nej vi orkar inte''
nu när ni 3 sitter hos ngn av er och smsar mig massa saker så jag känner mig ännu mer värdelös än vad jag är.
jag bad 2 av er att ringa mig efter skolan så jag kunde veta vart ni va ocg vart jag skulle gå efter som vi skulle VA.
men ingen ringde INGEN. sen smsade jag er och då sa ni nej vi kan inte gå på bio vi ska på konfa.
jag: men ska vi va då?
dom: nej vi ska på konfa....

sen fick  jag reda på att carro skulle med på eran konfermation, bara hon, jag skulle va kvar här själv.
jag ringde och va ledsen, men ni brydde er inte.
vad är det för vänner?  ibland undrar man..
och det här är inte allt.




slutade kl 10 idag

ja det stämmer som sebbe skrev nedanför.   jag somnade, och glömde blogga, men så blir det ibland.
slutade kl halv 10 idag :w det behövde jag :D   och nu är jag faktiskt hungrig så jag måste nog gå och äta ngt.   får se vad jag hittar :)

galen bild :w

Sover! :P

Nu sover Jessica,  ^^ :D



Sov gott :*

ana gina och fjortisen!

hahahah  skrattar så jag dör ;o

försov mig imorse

vaknade vid kl 7 i morse hade jätte brottom!    skulle ju åka kl hanv ;o   så jag sprang ner i duschen ^^  emn jag hann i tid (A) 


skolan var dryg :s  men jag klarade av de.
när jag kom hem så var mina kusiner här, jag gillar inet dom spec mke ;o    men nu sitter jag här och kollar på anagina hahahaha   spla fram till   7:25

innebandy träning<3

oj har inte blogggat sen hag var hos sebbe :(   idag var det träning, jag gick lite tidigare från den för att jag skulle med jesper och alicia och kolla på gymmnastik^^
så nu sitter jag hos pappa :)    fast han är inmte här  men han kommer snart :)
nu ska jag se på csi =)

är hos sebbe

är hos sebbe nu, fast det har jag vart ett tag faktiskt. kom igår kväll vid kl 6 :)    på morgonen så drog jag upp sebbe ur sängen kl 9 tror jag.
sen skulle han te skolan på öppethus och jag fick inte komma direkt. så jag va lite med emelie och lina,   sen åkte vi te sebbe.
höh..

nu ligger jag här i hans soffa och bloggar,   han spelar nhl haha  tråkig han är :) <3    men jag bad honom göra det så jag ska inte klaga.
nu ska lina ha tjej fest,  hon fyllde ju år för ett tag sen.
nu ska jag sova nästan iaf :)

nu ska jag åka till sebbe

nu ska jag åka till sebbe :)   jag jar precis satt på lösnaglar:) känns lite annorlunda men jag vänjer mig :)   skolan var lite dryg. men bilden var rolig (Y)   bi ska göra film..  och lena sa jag ska sprida ut er i grupperna  så hanmnade jag jesper issi jessica och alicia ocg carro i samma^^   haha vaddå sprida ut^^men nu måste jag dra annars missar jag bussenb och det vill jag inte :(

RSS 2.0