big brother update

vad tycker ni om kyssen mellan basshunter och sara?


chans till romans? ;O


02:40: Sara kommer tillbaka till huset och får tag i Gurkan som hon berättar för att hon hånglat med Basshunter. Gurkan tycker att Sara inte ska berätta det för Martin vad hon har gjort, hon tycker det var dåligt av henne att hångla och söger ”Martin hånglade ju i oasen. Jag ska berätta för Martin”.

Peter har lyckats fånga Sara i badrummet och har nu ett samtal med henne där han förklarar varför han är så besviken på henne för vad hon gjorde med Basshunter eftersom det var hon och Martin först. Peter frågar Sara hur hon kunde vara så dum att hon föll i den fällan, Peter säger att han försäkrat Martin om att Sara är en bra tjej som inte skulle kunna göra något sådant. Peter säger att han satt och exploderade av vansinne, han hade inte tvekat att klappa till Basshunter som vet om situationen, Det är respektlöst säger Peter


en kyss underfilten









GURKAN:    älskar hans ''låt''

Gurkan börjar snacka om helt andra saker med Basshunter när han kommer in i rummet, När han väl börjar sjunga så har han gjort en egen version av låter ”Mikrofonkåt” som han döpt till ”Kebabkåt”. Efter sången frågar han Gurkan om han gillar kebab, Gurkan säger ”Kebab är kärlek för mig – Det är som öl och sprit för dig”, Basshunter svarar med ”Du är skitcool och rolig, men kan du göra något bättre än det andra du sjöng?” Gurkan börjar köra loss på ”Toarulle” en kortis men Basshunter vill höra något egengjort i samma still och han får då höra en låt Gurkan i sång döper till ”Kebabrulle”.

När Gurkan lämnat rummet säger Basshunter ; ”Han måste ju bara vara med…”

 

 


Kommentarer
Postat av: Guevacci

Tjena! Hur är det? :)

2011-04-13 @ 08:59:42
URL: http://guevacci.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0